Maloclinics | Christiania Tannlegesenter Oslo
Ring oss: 24 10 12 70
07:30 – 20:00 mandag til torsdag
07:30 – 17:00 fredag
10.00 - 15:00 lørdag

Vintertilbud tannbleking

Vintertilbud tannbleking

Vårt vintertilbud på tannbleking:

Tannblekingspakke med puss, rens og røntgen for kun 3490,- kr (istedenfor 5090,- kr)

Tilbudet gjelder i tidsrommet 15.11. – 15.12.2017.

Vintertilbud tannbleking

Vintertilbud tannbleking på Christiania tannlegesenter. Vår tannblekingspakke inneholder et sett individuelt tilpasset tannblekeskinner fra vårt tanntekniske laboratorium og blekemiddel for 10-14 dager.

Forutsetningen for at du skal kunne benytte deg av tilbudet, er at tennene er friske og at ytterflatene er rene og fri for plakk og tannstein. Er det lenger enn 6 måneder siden tennene ble undersøkt og rengjort profesjonelt, bør dette gjøres i forkant av behandlingen.

Hvordan virker tannblekingsmateriale på tennene?

Klikk her for mer informasjon om

Tannbleking prosedyre:

Du trenger å avtale to timer.

  • Første besøk: Vår tannlege eller tannpleier undersøker deg, tar røntgenbilder og rengjør tennene dine (hvis det er nødvendig / siste besøk hos tannlege var for mer enn 6 måneder siden). Etterpå tar vi et avtrykk av tennene. Dette avtrykket vil bli levert til en av våre tannteknikere på klinikken. Vår tanntekniker lager et sett individuelt tilpasset blekeskinner til deg.
  • Andre besøk: Blekeskinnene er ferdige. De blir tilpasset og du vil nå bli forklart hvordan du skal bruke tannblekingspakken.

 

Tannbleking er en trygg behandlingsform som gir hvitere tenner. Vi samarbeider med etablerte leverandører og tilbyr kun det beste av hjemmebleking som finnes på markedet.

Les mer om tannbleking her: tannbleking
og under aktuelt her: “Nytt om tannbleking” eller “Tannbleking med blekelampe

Ta kontakt på telefon 24101270 eller post@christiania-tannlegesenter.no hvis du ønsker mer informasjon eller avtale en time.