Vi setter stor pris på den tilliten og støtten vi får fra våre fantastiske pasienter. Derfor ønsker vi å belønne deg for å dele din positive opplevelse hos oss med dine venner og din familie. I vår nye vervekampanje kan du nå motta en belønning på kroner 250,- for hver nye pasient du henviser til vår klinikk. Og det beste? Disse 250 kronene kan du bruke som kreditt mot din neste tannbehandling hos oss (gjelder ikke tannbehandling hos spesialister).

Vervekampanje – reduser egne kostnader

Hvis du melder deg på vår vervekampanje, så er det en flott måte å gi noe positivt tilbake til dem du bryr deg om. Ikke bare gir du dem muligheten til å oppleve vår omsorgsfulle og profesjonelle tannbehandling, men du får også muligheten til å redusere kostnadene for din egen og deres fremtidige tannbehandlinger.

Vi vet at det å ta vare på tannhelsen er en investering for mange. Derfor tenkte vi at en vervekampanje kan gjøre det enklere for deg å prioritere egen tannhelse. Vi får mange nye pasienter fordi vi blir anbefalt, og nå ønsker vi å belønne deg som fremsnakker vår tannklinikk og som anbefaler oss til andre. Det skulle bare mangle!

Hvordan bli med på vervekampanjen

  • Ta kontakt med vårt kundesenter for å melde deg på.
  • Du får en unik kode som knyttes opp til din profil.
  • Del koden med de du ønsker å verve.
  • Den du verver bruke koden når de bestiller en time, og de må møte til oppsatt tid for at du skal få 250 kroner.

Merk: Du kan verve så mange du vil, men pengene du samler opp kan ikke tas ut, men må benyttes på tannbehandling. 

Hva får den du verver

  • Førstegangskonsultasjon til kun kroner 650,- (rens, undersøkelse og bilder)
  • De får mulighet til å bli med på vår vervekampanjen.

Takk for at du er en del av vår Christiania familie, din støtte er viktig og din støtte er en stor del av vår suksess. Vi gleder oss til å få flere inn i vårt voksende fellesskap.


Vi ser frem til å ønske både deg og de du verver velkommen til vår klinikk for en hyggelig og omsorgsfull opplevelse. Du kan melde deg på vervekampanjen med å ta kontakt med oss her

Du kan også sende oss en mail.