Maloclinics | Christiania Tannlegesenter Oslo
Ring oss: 24 10 12 70
07:30 – 20:00 mandag til torsdag
07:30 – 17:00 fredag
10.00 - 15:00 lørdag

All-on-4 tannimplantat

Timebestilling

Hvorfor tannimplantater med All-on-4?

For de fleste er tannimplantater den beste løsningen for å erstatte manglende tenner. Pasienter som mangler tilstrekkelig benvolum kan ha blitt frarådet å utføre implantater eller blitt fortalt at de må gjennomgå tidkrevende benutbyggingsprosedyre for å kunne plassere tannimplantatene. Med All-on-4 teknikken kan alle få vakre nye tenner på ett enkelt besøk, selv om de har blitt fortalt at de ikke er en kandidat for tannimplantater eller mangler nok ben for implantater.

Fordeler med All-on-4 tannimplantat teknikken

Hva er All-on-4 tannimplantater?

All-on-4+ er en total Oral rehabilitering. Fra å være tannløs eller i ferd med å miste alle tennene sine kan man i løpet av ett besøk få tilbake faste naturlige tenner.

All-on-4+ er en revolusjonerende metode utviklet over to tiår av tannlege Paulo Malo, som gjør at total oral rehabilitering av de fleste pasienter med plassering av 4 – 6 titanimplantater i hver kjeve er mulig. Implantatene fungerer som et fundament for en midlertidig plastbro, som tillater plassering av et fast sett med tenner, som ser ut som naturlige tenner. Denne teknikken stabiliserer benet, og nyttiggjør det benet som finnes i kjeven. Ved å vippe de to bakre implantatene 45 grader, gjør at selv de pasientene med nesten ingen ben kan ha faste tenner uten behov for. Resultatet er et fast (ikke-løs) naturlig tannsett, umulig å skille fra naturlige tenner.

PASIENTGUIDE FOR TANNIMPLANTATBEHANDLING
All-on-4 tannimplantat

Fordeler med All-on-4 tannimplantat teknikken:

  • suksess raten høyere enn tradisjonelle implantat teknikker- 98 % ;
  • Mindre behov for bentransplantering , som er invasiv , kostbart, og kan være ubehagelig for pasienten
  • Fremgangsmåten er godt tolerert og av kort varighet – tar vanligvis omtrent 1 til 2 timer for fullstendig oral rehabilitering
  • Kan vanligvis utføres hos pasienter med diabetes , osteoporose eller andre helsemessige forhold som ofte er kontraindikasjoner for bentransplantasjon
  • Naturlig utseende tenner som føles og fungerer som ditt naturlige tannsett ;
  • Svært hygienisk – det lett å vedlikeholde og rengjøre ;
  • Kostnadsbesparelser – ofte en rimeligere måte enn med tradjsjonelle tekniker
  • Det meste er gjort på en enkelt dag – ikke bare operasjonen, men også plassering av fast tenner med umiddelbar funksjon. Tradisjonelle teknikker innebære ofte flere operasjoner og kan ta over et halvt år å fullføre ;

Er all on 4+ den riktige løsningen for meg?

På Christiania tannlegesenter gjør vi første konsultasjon  med det formål å vurdere din nåværende tannhelse og se på mulige behandlingsløsninger. Etter at en av våre spesialister har gjort sin vurdering vil vi gi deg våre  råd og behandlingstilbud. Vi vil være tilgjengelig  for at du skal få svar  på alle dine spørsmål .

Mange av våre pasienter kommer til Christiania tannlegesenter fordi de er misfornøyd med sin eksisterende broer, proteser eller gebiss og ønsker å få vurdert mulighetene til et bedre alternativ. Dessuten har mange pasienter blitt frarådet  implantater fordi de mangler tilstrekkelig benvolum eller har  helseproblemer som gjør at konvensjonell kirurgi med bein tranplantasjon er kontraindisert . I de fleste av disse tilfellene , også hos pasienter med alvorlig bentap , er All -on – 4TM den riktige løsningen for å få tilbake nye faste tenner.

All on 4 teknikken har siden 1996 hjulpet tusenvis av pasienter over hele verden med tannløshet . Hvis du lider av problemer som tannløshet eller tannsykdom medfører, kan All -on – 4  være den rette løsningen for deg.

Hva kan du forvente?

Å installere et tannimplantat er en rask og lite invasiv prosedyre. Ved Christinaia tannlegesenter vil en spesialist gjøre en grundig innledende evaluering og så sette opp den beste behandling plan for din tilstand. Den første evalueringen består av en omfattende klinisk og radiologisk undersøkelse . Med hjelp panorama og 3D røntgen av et bestemt dataprogram kan vi få et 3 dimensjonalt bilde av kjeven . ” Virtuelle implantater ” plassereres så i 3D- bildet for å sikre nøyaktighet ved tidspunktet for operasjonen. For å lette prosedyren og sikre kvalitet , er en fast bro preprodusert i forkant av operasjonen.

Mens du venter på den faste protesen , som tilvirkes ved vårt laboratorium – som er lokalisert på tannklinikken , slapper du av på vårt hvilerom. Samme dag vil du forlate klinikken med nye faste tenner , og du vil være i stand til å spise , snakke og smile med selvtillit. Den midleritidige broen byttes ut med en permanent bro etter at implantatene er osseointigrert, dvs grodd fast i kjeven. Det tar fra 2-4 måneder etter operasjonsdagen.

Informasjonsvideoer