Ring oss: 24 10 12 70
07:30 – 20:00 mandag til torsdag
07:30 – 17:00 fredag
Lørdag - stengt

Tannbehandling

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag. 
Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

Tannbehandling for hele familien

Tannbehandling for hele familien

Ta kontakt med oss i dag
24 12 10 70
post@christiania-tannlegesenter.no

Før tannbehandling – første besøk

Som ny pasient hos oss på  Christiania tannlegesenter er det viktig at våre behandlere blir kjent med deg. Ved førstegangs undersøkelse vil du få utlevert et helseskjema. Det er viktig at du fyller ut dette så nøyaktig som mulig, at du opplyser oss om eventuelle sykdommer og medikamenter du bruker. Din helseopplysning er viktig for at vi skal kunne gi deg en bedre og tryggere behandling.

Vi ønsker å bli kjent med deg og dine tidligere erfaringer hos tannlegen. Det er også viktig for oss å høre hva du ønsker og hvorfor du kommer til oss. Jo mer vi vet om din situasjon, desto lettere er det for oss å gi deg en optimal behandling.

Våre tannbehandlinger

En undersøkelse hos tannlegen er ikke komplett uten røntgen. Vi bruker digitale røntgenbilder for å skaffe oss en oversikt over forholdene i munnen din. Dette er raskt og effektivt, sparer deg for stråling og ikke minst miljøet for kjemikalier. Vanligvis tar vi et oversiktsbilde ( såkalt opg bilde)som taes frafra utsiden. Dvs at du ikke har noe i munnen under eksponeringen

God kommunikasjon er viktig. Vi legger stor vekt på at du får korrekt og forståelig informasjon om din tannhelse, i tillegg til hva du eventuelt må gjøre for å få optimal tannhelse. Om tannbehandling skal utføres, vil du få en ny time. Vi vil alltid gi deg informasjon om mulige behandlingsalternativer og selvfølgelig et skriftlig kostnadsoverslag.

Se en oversikt over alle våre tannbehandlinger nedenfor!

Vi ønsker deg velkommen til behandling og vedlikehold av dine tenner og tannkjøtt!