Tannhjelpen

Et samarbeid mellom Fattighuset og Christiania Tannlegesenter.

En gang iblant dukker det opp prosjekter som vi mener er verdt å bli med på helt uavhengig av inntjening. Noe som bare kjennes riktig ut og som kan bety en stor forskjell for noen mennesker i byen vår. Fattighusets «Tannhjelpen» er nettopp et slikt prosjekt.

Fattighusets «Tannhjelpen» er et meget enkelt innsamlingsprosjekt hvor innsamlede midler går til å gi en som ikke selv kan dekke kostnadene ved et tannlegebesøk. Situasjonen for mange mennesker tilknyttet Fattighuset er slik at de har måttet nedprioritere vanlig tannpleie over lang tid med den virkningen at de rett og slett mangler nødvendig tannhelse. Tilstanden til mange er rett og slett så dårlig at det går ut over selvfølelsen, og påvirker helt vanlige ting i hverdagen som å kunne spise mat på normal måte.

Etter en søknadsprosess kvalifiserer trengende personer for økonomisk støtte fra prosjektet. Behandlingen foregår på Christiania Tannlegesenter til sterkt reduserte priser.

Vi håper du og flere vil være med å støtte denne meget gode og nødvendige innsamlingen.


Bidra til å forandre livet til noen medmennesker i byen vår. 

vipps-nummer

Eller du kan sette inn din gave på bankkontonummer :

1503 23 49002 (Merk: Tannhjelpen)

Runa, en av våre frivillige tok turen til Christiania Tannlegesenter for å høre mer om innholdet i «Tannhjelpen» prosjektet.

Dada V. Kjellsen

«Dårlig tannhelse, eller et ødelagt smil fører til nedsatt selvtillit og gjør hverdagen vanskelig for mange mennesker i Oslo. Vi er glad for å kunne bidra i dette prosjektet»

Dada Vujadin Kjellsen 
Tannlege ved Christiania Tannlegesenter

Les mer om arbeidet Fattighuset utfører og bli kjent med deres misjon blant trengende i byen vår.

facebook
share

Fattighuset Oslo
Christiania tannlegesenter | MALO DENTAL logo
IG
Poma