Er du også lidenskapelig opptatt av å bedre livskvaliteten til dine pasienter og ønsker å øke standarden i vårt yrke? 
Bli med på en spennende reise med oss!

Vi ved Christiania tannlegesenter er veldig stolte av å kunne gi våre pasienter best mulig omsorg. Vi ser  derfor etter likesinnede, energiske, entusiastiske, medfølende mennesker å bli en del av vårt team. Har du lyst til å bli med?

Vår første prioritet er at våre teammedlemmer skal jobbe med selvutvikling på både personlig og profesjonelt plan. Vi fremmer derfor  en arbeidsplass som er både morsom og spennende, og som kan gi oss alle en følelse av glede og stolthet.

Vi etterstreber  kontinuerlig utvikling, fleksibilitet, teamarbeid og et trygt, dynamisk  og produktivt arbeidsmiljø – slik at vår arbeidsdag blir både komfortabel og energisk.

I vår hverdag har vi forpliktet oss til gjensidig respekt, tydelig kommunikasjon og et tett samarbeid.

Fordi vi mener at våre pasienter fortjener en 5-stjerners personlig serviceer alle våre samarbeidspartnere forpliktet til å gjøre deres besøk behagelig. Vi bestreber å overgå våre pasienters forventninger.

Vårt mål er å gi alle som besøker oss maksimal trygghet, velvære og tilfredshet.

Vår misjon:

Christiania tannlegesenter tilbyr førsteklasses tannbehandling med toppmoderne utstyr og best mulig service. Vi behandler mennesker, ikke bare tenner! 
Vårt oppdrag er å “ta frykten vekk fra tannlegen” ved å levere høyest mulig omsorg i et unikt, vennlig og komfortabelt miljø. Sammen med vårt team av profesjonelle, engasjerte og empatiske medarbeidere, tar vi sikte på å veilede våre pasienter til en optimal tannhelse som varer livet ut og som forbedrer deres generelle helse, utseende, selvtillit og livskvalitet.

Vår visjon:

Vi skal være en bransjeleder innen både bedriftskultur og pasientopplevelse. 

Vårt oppdrag er ikke bare å skape og bevare et sunt, funksjonelt og pent smil, men også å inspirere og lære våre pasienter å ta være på sin (tann)helse og bidra til å forbedre deres livskvalitet. 

Gjennom vårt partnerskap med Malo clinic tilbyr vi innovative løsninger som hjelper oss å kunne transformere smilene til våre pasienter og å oppfylle deres drømmer.

Våre grunnverdier er:

 

– Ekstraordinær service

  • Vi tar være på våre pasienter og bygger opp relasjoner med dem. Vi behandler våre pasienter og hverandre som vi selv ønsker å bli behandlet.
  • Vi er her for å tjene våre pasienter på et høyere nivå enn de har opplevd tidligere.

 

– Ekstraordinær kvalitet

  • Vi kompromitterer aldri integritet. Vi er ærlige og pålitelige.
  • Vi er perfeksjonister og har øye for detaljer.
  • Vi etterstreber å utøve vårt yrke på best mulige måte, og jobber for å bli bedre i hva vi gjør for hver dag.

 

– Lidenskapelig team

  • Vi jobber kontinuerlig med personlig og faglig vekst.
  • Vi er ressurssterke, innovative, proaktive og dynamiske. Verden rundt oss er i stadig endring og vi følger med!
  • Sammen er vi sterke. Vi kommuniserer med hverandre med respekt og vennlighet.