Er du også lidenskapelig opptatt av å bedre livskvaliteten til dine pasienter og ønsker å øke standarden i vårt yrke? 
Bli med på en spennende reise med oss!

Vi ved Christiania tannlegesenter er veldig stolte av å kunne gi våre pasienter best mulig omsorg. Vi ser  derfor etter likesinnede, energiske, entusiastiske, medfølende mennesker å bli en del av vårt team. Har du lyst til å bli med?

Vår første prioritet er at våre teammedlemmer skal jobbe med selvutvikling på både personlig og profesjonelt plan. Vi fremmer derfor  en arbeidsplass som er både morsom og spennende, og som kan gi oss alle en følelse av glede og stolthet.

Vi etterstreber  kontinuerlig utvikling, fleksibilitet, teamarbeid og et trygt, dynamisk  og produktivt arbeidsmiljø – slik at vår arbeidsdag blir både komfortabel og energisk.

I vår hverdag har vi forpliktet oss til gjensidig respekt, tydelig kommunikasjon og et tett samarbeid.

Fordi vi mener at våre pasienter fortjener en 5-stjerners personlig serviceer alle våre samarbeidspartnere forpliktet til å gjøre deres besøk behagelig. Vi bestreber å overgå våre pasienters forventninger.

Vårt mål er å gi alle som besøker oss maksimal trygghet, velvære og tilfredshet.

Vår misjon:

Christiania tannlegesenter tilbyr førsteklasses tannbehandling med toppmoderne utstyr og best mulig service. Vi behandler mennesker, ikke bare tenner! 
Vårt oppdrag er å “ta frykten vekk fra tannlegen” ved å levere høyest mulig omsorg i et unikt, vennlig og komfortabelt miljø. Sammen med vårt team av profesjonelle, engasjerte og empatiske medarbeidere, tar vi sikte på å veilede våre pasienter til en optimal tannhelse som varer livet ut og som forbedrer deres generelle helse, utseende, selvtillit og livskvalitet.

Vår visjon:

Vi skal være en bransjeleder innen både bedriftskultur og pasientopplevelse. 

Vårt oppdrag er ikke bare å skape og bevare et sunt, funksjonelt og pent smil, men også å inspirere og lære våre pasienter å ta være på sin (tann)helse og bidra til å forbedre deres livskvalitet. 

Gjennom vårt partnerskap med Malo clinic tilbyr vi innovative løsninger som hjelper oss å kunne transformere smilene til våre pasienter og å oppfylle deres drømmer.

Våre grunnverdier er:

 

– Ekstraordinær service

 • Vi tar være på våre pasienter og bygger opp relasjoner med dem. Vi behandler våre pasienter og hverandre som vi selv ønsker å bli behandlet.
 • Vi er her for å tjene våre pasienter på et høyere nivå enn de har opplevd tidligere.

 

– Ekstraordinær kvalitet

 • Vi kompromitterer aldri integritet. Vi er ærlige og pålitelige.
 • Vi er perfeksjonister og har øye for detaljer.
 • Vi etterstreber å utøve vårt yrke på best mulige måte, og jobber for å bli bedre i hva vi gjør for hver dag.

 

– Lidenskapelig team

 • Vi jobber kontinuerlig med personlig og faglig vekst.
 • Vi er ressurssterke, innovative, proaktive og dynamiske. Verden rundt oss er i stadig endring og vi følger med!
 • Sammen er vi sterke. Vi kommuniserer med hverandre med respekt og vennlighet.

Hvilke karrieremuligheter er åpne for deg?

 • Allmenntannlege / Spesialist i protetikk / Spesialist i endodonti / Spesialist i periodonti / Spesialist i oral kirurgi

  Som tannlege / spesialist ved Christiania tannlegesenter vil du bruke tid på å gjøre det du bryr deg mest om – direkte behandling av pasienter. Du trenger ikke å bekymre deg for å starte en praksis, etablere en pasientbase, ansette hjelpepersonell eller kjøpe utstyr fordi du allerede er en del av vårt nettverk. 

  Vårt mål  er gi best mulig støtte og veiledning til våre tannleger samtidig som vi bevisst fortsetter  å bygge en fremoverlent og innovativ bedriftskultur som er understøttet av vår visjon, misjon og våre målsetninger. 

  Du vil samarbeide med andre dedikerte allmenntannleger, spesialister og tannteknikere. Du får tilgang til toppmoderne utstyr som gir en gylden mulighet til å kunne tilby den beste behandlingen samtidig som vi holder oss up-to-date i vårt yrke. 

  Som en bonus, til deg som er interessert, er det mulighet for å utdype dine ferdigheter innenfor oral kirurgi og protetikk. Vi er stolte partnere av Malo clinic, verdens ledende klinikk innen oral rehabilitering av tannløse pasienter med A04 protokoll. 

  Du vil da samarbeide tett med vår spesialist Kristian Kjellsen og ikke minst,  delta på læringsrike kurs med  prof. Dr Paulo Malo ved Malo clinic i Lisboa, som alltid fokuserer på den nyeste utviklingen av teknologi og produkter innen oral rehabilitering med tannimplantater. 

  Vi ønsker at du skal trives og setter pris på dine egenskaper og din kunnskap. 

  Vi  forventer samtidig av deg at du ønsker å bli involvert, er engasjert og  gir  ditt beste for å bidra til at vi sammen kan oppnå våre mål. 

  Hvis du vil ha en jobb hvor du bare kan «klokke inn» og «klokke ut»- er vi ikke noe for deg. 

  Er du derimot åpen for vekst og ønsker å være den beste tannlegen og personen du kan være,  bør du definitivt søke denne stillingen. 

  Hvem bør søke?

  • Vil du gjøre en forskjell?
  • Ønsker du å føle at arbeidet ditt har mening?
  • Elsker du kontinuerlig utvikling og personlig vekst?
  • Er du dedikert i å tilby den høyeste kvalitet av tannpleie?
  • Stoler du på arbeidet ditt?
  • Elsker du å jobbe som en del av et team ?
  • Elsker du å være på jobb?
  • Elsker du å  ha det gøy på jobben?
  • Elsker du å gjøre det godt for andre?
  • Elsker du å få andre smile?
  • Har du norsk autorisasjon som tannlege?
  • Behersker du norsk / skandinavisk og engelsk veldig godt?

   

  Hvis du svarte ja på alle disse spørsmålene, bør du absolutt ta kontakt med oss!

  Vi er alltid på utkikk etter de beste for hver rolle på Christiania tannlegesenter ☺

  Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen til å ta kontakt med klinikkleder Wenche Stakvik på telefon 924 30 601. 

  Har du fått tilstrekkelig informasjon og er klar for å søke på en spennende jobbmulighet hos oss, vennligst send din søknad og CV på e-post til wenche@ctls.no. Vi gleder oss til å lese den ☺

  Oppstart etter avtale.

 • Kundeservicemedarbeider

  Du er den første våre pasienter møter når de kontakter vår klinikk, enten personlig eller via telefon, e-post, chat eller via sosiale medier. 

  Du vil tilpasse deg for hver enkelt pasient og gjøre ditt beste for å tilby vedkommende hjelp med det de ønsker.

  Første inntrykk er varige inntrykk, og det kan ikke understrekes nok hvor viktig dette er for vår suksess.

  Du er snill, gjennomtenkt, empatisk, og alltid ivrig etter å høre. Du må ofte sjonglere mellom mange oppgaver samtidig, og det betyr at du må klare å«multitaske» og smile samtidig. 

  Du forstår viktigheten av å kunne koordinere timeboken til våre behandlere slik at deres hverdag blir effektiv og behagelig – og du ser alltid etter best mulige løsning for både våre pasienter og vårt team. 

  Din første prioritet er å få våre pasienter til å føle seg trygge på deres valg ved å besøke vår klinikk og du etterstreber å skape den eksepsjonelle pasientopplevelsen vi lover og tilbyr. 

  Å holde døren, smile og håndhilse er ikke gammeldags … det er vår måte å ta vare på våre pasienter! 

  Vi ønsker deg som:


  – Har positiv tilnærming til de ulike problemstillingene du  kommer over i løpet av en arbeidsdag. 

  – Er kunnskapsrik: Du behøver ikke ha tidligere erfaring fra bransjen, men må være drivende dyktig på å tilegne deg ny kunnskap dersom den ikke finnes fra før.

  -Er interessert: Du har en genuin interesse for å sette deg inn i pasientens problemstilling og vise en interesse for å hjelpe til. 

  – Er hjelpsom: Ofte uten å faktisk ha blitt bedt om det først. 

  – Er empatisk: Du har evnen til å sette deg innen pasientenes situasjon og får de til føle seg verdsatt og hørt. Du er aktiv lytter. 

  Behersker norsk og engelsk veldig godt! 

  Hvem bør søke?

  • Vil du gjøre en forskjell?
  • Ønsker du å føle at arbeidet ditt har mening?
  • Elsker du kontinuerlig utvikling og personlig vekst?
  • Elsker du å jobbe som en del av et team?
  • Elsker du å være på jobb?
  • Elsker du å ha det gøy på jobben?
  • Elsker du å gjøre det godt for andre?
  • Elsker du å få andre å smile?

  Hvis du svarte ja på alle disse spørsmålene, bør du absolutt ta kontakt med oss!

  Vi er alltid på utkikk etter de beste  for hver rolle på Christiania tannlegesenter ☺

  Oppstart etter avtale.

  Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen til å ta kontakt med klinikkleder Wenche Stakvik på telefon 924 30 601. 

  Har du fått tilstrekkelig informasjon og er klar for å søke på en spennende jobbmulighet hos oss, vennligst send din søknad og CV på e-post til wenche@ctls.no. Vi gleder oss til å lese den ☺