Anne Elisabeth Sudmann
Anne Elisabeth S.
19:58 19 Nov 19
Varmt og menneskelig, møtt med håndtrykk og rolig musikk, fantastisk god forklaring fra tannlege Dada på alt som skjedde! Anbefales!
Madina Kairova
Madina K.
10:35 18 Nov 19
Milana er fantastisk tannlege, veldig hyggelig, dyktig, forklarer alt underveis og bryr seg!
Zina Z.
Zina Z.
14:28 15 Nov 19
Constanze Schar er veldig dyktig, tar seg tid for å forklare om behandlingen, bryr seg om pasient - verdens beste tannlege!
Bjørn Tore Nærbø
Bjørn Tore N.
14:44 14 Nov 19
Dyktige,tålmodige og profesjonelle.Rene fine lokaler. Varsom om du har tannlegeskrekk. Anbefales!
Ignacio Dinchong
Ignacio D.
22:08 23 Oct 19
Jeg er fast kunde/pasient og har vært meget fornøyd i mange år nå. Professionell og hyggelig tannlege som leverer bra service og ikke minst til hyggelige priser. Utstyret deres are up-to-date og aldri mye venting. Kan anbefales!
Jens Jørgen Dammerud
Jens Jørgen D.
14:57 17 Oct 19
Dyktige og hyggelige medarbeidere, inkludert tannlege og støtteapparatet rundt. Bra beliggenhet sentralt i Oslo og ok priser. Kun positive erfaringer så langt siden 2010!
Staffan Nilsson
Staffan N.
07:56 11 Oct 19
Fantastiskt bra mottagande från att jag klev in genom dörren. Stort tack till Erling, superflink tandläkare som trots ung ålder ingav stort förtroende och lugn.Jag googlade mig fram till att välja Christiania baserat på kundbetyg och jag hoppas att min kommentar kan få fler att gå hit!
Christian Kühnke
Christian K.
17:18 10 Oct 19
Went there with an inlay fallen out for emergency treatment. Found a friendly international team which was able to treat me on short notice, competently and state-of-the-art. Price was just a little bit higher than German GOZ, which was fine for me. Can highly recommend.
Linda Xavier
Linda X.
17:57 30 Sep 19
Veldig hyggelig og omsorgsfull personale som jobber der.
Asim Manjgo
Asim M.
19:58 17 Sep 19
Det var akutt behandling. Fantastisk tannlege, meget prof og jeg vil gjerne bestille timen hos han neste gang. Det sa jeg i resepsjon. Tannklink anbefales på det sterkeste.
Elli Aas Mortensen
Elli Aas M.
19:26 16 Sep 19
Hyggelige folk hele veien. Godt ivaretatt. Helt greie priser.Ta en tur innom og opplev selv da vel😀.
Ramlo Dahir
Ramlo D.
13:48 05 Sep 19
Utrolig fin og dyktig lege. Har skikkelig tannlegeskrekk og hun tar seg alltid god tid. God kommunikasjon og informasjon er veldig viktig for Milana, hun forklarer alt hun gjør og hun er veldig lett person å forstå. Kunne ikke ha tenkt meg en annen lege. Både tannlegen og kollegaene hennes er serviceinnstilte og jeg får alltid fin behandling og bedre opplevelse enn forventet. Anbefales!!!
Anne Mari Nystuen
Anne Mari N.
08:32 23 Aug 19
Verdens beste tannleger med flott service.Kan ikke bli bedre! 🏆🎉
Dag Haavelsrud
Dag H.
09:21 15 Aug 19
Jeg er fast kunde/pasient og har bare gode referanser å gi. Hyggelige og alltid imøte kommende personale som gjør at man føler seg velkommen. Fornuftige og ikke for høye priser for behandlinger. Det fine med Christiania Tannlege senter er at alle spesialister er under samme tak og dette har vært tidsbesparende for meg. Skal du ha en tannlege(r) som i varetar deg på beste måte så bestill time og du får garantert en god opplevelse og du er alltid i trygge og profesjonelle hender.
Aljosa Paradina
Aljosa P.
08:43 26 Jul 19
Har aldri fått noe antydning på tannlegeskrekk, som jeg slet med i mange år, etter at jeg begynte å gå til Christiania tannlegesenter. Uansett om min faste tannlege Dada eller noen av hennes kollegaer behandler meg nyter jeg tiden i tannlegestolen. Tusen takk for all hjelp så langt!
Erland Berg
Erland B.
09:19 24 Jul 19
Jeg blir superfornøyd hver gang jeg er på dette tannlegesenteret. Her blir jeg tatt godt vare på. Anbefales på det varmeste : )
Geir Jonny Vik
Geir Jonny V.
18:00 22 Jul 19
Veldig dyktige tannleger og tannpleiere. De andre ansatte er også dyktige. Har man tannlegeskrekk så hjelper de deg med det. Jeg anbefaler virkelig Christiania tannlegesenter.
Nikita Sanchez
Nikita S.
12:04 10 Jul 19
Dette tannlegekontoret er så fantastisk, fra verdens nydeligste resepsjonist Ellen, til Dada som er min tannlege. Ville gitt dere 10 stjerner om jeg kunne. Jeg har slitt med tannlegeskrekk hele mitt liv, og disse menneskene er så varme, empatiske og virkelig gjør hva de kan for at man skal være trygg og føle at man blir tatt vare på. Fortsett med det dere gjør, akkurat som dere gjør det - jeg ville ikke endret noen ting! Takk for alt dere gjør ekstra! Hilsen Nikita
Anne E. Sudmann
Anne E. S.
20:34 05 Jul 19
Fantastisk service, varmt, vennlig og profesjonelt! 😍
Elin Solstad
Elin S.
17:13 25 Jun 19
Fikk raskt første time. Samme dag eller dagen etter for 11.måneder siden. .Har høyeste grad av Pyrea. .Får gode nedbetalingingsmuligheter ved å forskuttere tannbehandlingen til du er ferdigbehandlet. .En blir møtt med Varme Vennlighet og Aksept og Respekt. .Internasjonalt miljø som passer meg utmerket. .Anbefales på det Varmeste. .👍
Katarina Petrovic
Katarina P.
09:03 14 Jun 19
Fantasisk tannlegesenter! Veldig fornøyd med tannlegen min Milana Savic! Anbefales på det sterkeste 👏♥️
Tove Hellerud
Tove H.
10:14 16 May 19
Jeg er veldig fornøyd med både tannlege Constanse og selve behandlingen. Det er dyktige tannleger og tannpleiere her. Anbefales på det sterkeste.
Charlotte Isabelle Brovold
Charlotte Isabelle B.
13:44 01 May 19
Uten tvil det beste tannlegesenteret jeg har vært hos. Her blir du møtt av mennesker med en fantastisk service og tett oppfølgning. Jeg har aldri opplevd lang ventetid for time her, og føler virkelig de gjør hva de kan for at man skal få behandling så fort som mulig. Dere er fantastiske 🙏🏼🌟Jeg må få rette en stor takk til Milana som til tross for min tannlegeskrekk får meg til å komme tilbake og føle meg både trygg og ivaretatt fra start til slutt! ✨Denne gjengen kan absolutt anbefales!
Ingvild Tveit
Ingvild T.
11:33 21 Mar 19
Jeg har Constance som min tannlege, og er superfornøyd. Anbefales på det sterkeste.
Misa Whitehurst
Misa W.
14:42 01 Mar 19
I just wanted to say thank you 👍❤️😁 you guys are awesome!!
Linda Olsen
Linda O.
17:15 04 Feb 19
Takk for fantastisk god behandling i narkose i dag ♥ følte meg så ivaratt og sett, mine behov ble respektert og dere er virkelig engasjerte, dyktige og medmennesker jeg kan anbefale ♥ spesiell takk til engelen Martine ♥
Kristoffer Myhre
Kristoffer M.
12:46 01 Feb 19
Hadde Martine som tannlege og kan anbefales på det sterkeste, hun sørget for en behagelig behandling og var opptatt det ikke skulle vondt i helle tatt. Er veldig trivelig å prate med:)
Caroline Thon
Caroline T.
20:27 31 Jan 19
Tror jeg har hatt min beste opplevelse med tannleger her! Jeg har ekstrem tannlegeskrekk, og for alle dere som lider av det samme - her blir du virkelig ivaretatt! Martine er den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos. Hun ser deg, ivaretar deg som pasient, forklarer alt hun gjør og «ufarliggjør» det hun skal gjøre. Hun stopper når du ønsker det og tar alt etter ditt tempo. La oss få flere tannleger som henne 🙏🏽 Hun er enestående. Har absolutt fått meg en ny fast tannlege! 💫
Tove Pladsen
Tove P.
18:38 30 Jan 19
Jeg er strålende fornøyd 💐stor takk til Milana og sjefen selv Kristian 💐Takker for omtanken og støtten .Dere er bare mine Engler 💕
Karin Jørgensen
Karin J.
10:09 22 Jan 19
Topp service og dyktige tannleger👌Takk for god pleie i dag,Milena👌
ErJoHn Gonsholt
ErJoHn G.
16:37 17 Jan 19
Hyggelig Tannlege😊👍Anbefales😁👌Best service😊👍 Veldig flink og dyktig tannlege🦷😁
S. Bayer
S. B.
17:46 11 Dec 18
Constance er utrolig flink og man føler seg veldig bra ivaretatt. Anbefaler henne.
Lin Merethe Teksum
Lin Merethe T.
13:34 05 Dec 18
Fantastisk tannlege. Martine er en tannlege jeg kan høyt anbefale. Hun vet hva hun snakker om i tillegg til at hun oppriktig bryr seg om deg som person og menneske. Har du tannlegeskrekk, så er hun personen å gå til. Prisene er dyre, som hos de fleste tannleger i Norge, men hos Martine så er pengene vel verdt å betale. Skjeldent jeg har hvert så fornøyd etter et tannlegebesøk. Eneste minuset som jeg eventuelt kan nevne, er at jeg måtte vente en god stund før jeg kom inn til tannlegerommet, og når jeg kom dit, måtte jeg vente der og. Det er ikke godt for en med ekstrem tannlegeskrekk. Jeg satt og hulket på venteværelse. Men nå i etterkant så sitter jeg igjen med en god opplevelse og føler jeg ble tatt på alvor. Uten å få noe beroligende. Det er supert.
Dag Are Steenhoff Hov
Dag Are Steenhoff H.
09:29 28 Nov 18
Profesjonelle og hyggelige folk som gjør at jeg får lyst til å gå til tannlegen! 🙂 Har brukt Christiania Tannlegesenter i flere år og har bare positive erfaringer. Anbefales!
Quasi Spring
Quasi S.
13:46 06 Nov 18
Vil på det sterkeste anbefale Martine hos Christiania tannlegesenter som din nye og faste tannlege!! Makan til en hyggelig og beroligende tannlege vil du nok aldri finne 🙂
Franz Rivera
Franz R.
11:32 30 Oct 18
Er meget fornøyd, føler at tannlegen bryr seg om hvordan jeg har det. Hun har fått meg til å smile igjen 🙂
Thor-Arne Høiland
Thor-Arne H.
10:48 23 Aug 18
WOW! Superfornøyd rett og slett. Tar seg god tid og forteller hva som gjøres. Å gå til tannlegen er plutselig ikke så ille lenger!
Borge Bareng
Borge B.
07:34 23 Aug 18
De er vennlige og kjempeflinke. Tannlege Martine er omsorgsfull og gjør jobben perfekt👌🏻👌🏻👌🏻.
Bojan Plese
Bojan P.
13:04 13 Aug 18
Very satisfied, professional, on time, pleasant staff
Sohaila Naima
Sohaila N.
19:22 02 Aug 18
Best service, meget flink og profesjonell tannlege (Milania) tusen takk alle sammen!
Brigitte Kanevova
Brigitte K.
12:50 26 Jul 18
Flinke til å ta vare på alle , spesielt slik som i mitt tilfelle ( tannlege skrekk)Tar seg god tid på og forklare, er forsiktige.
elisabeth solberg
elisabeth S.
09:59 16 Jul 18
Fantastiske for folk med tannlegeskrekk som meg ❤️
Cecilia Kristensen
Cecilia K.
22:26 11 Jul 18
Bästa tandkliniken jag varit på! Tusen tack för ett bra bemötande, fick time fort, slapp vente, fick anpassat efter mina behov, billigt. Kunde inte varit bättre, toppscore!
Ali Mustapha
Ali M.
15:09 08 Jul 18
Fantastisk lokale og personale. Alle var hyggelige og serviceinnstilte.Tannbehandlingen gikk kjempebra og ble utført av dyktig tannlege.Her får en god og trygg tannbehandling. Anbefales på det varmeste.
Ekene Okolo
Ekene O.
08:55 07 Jul 18
Personalet var veldige hyggelig og tannlegelokalen var rent. søppelbøtta på toalett bør være så man kan tråkke på så den åpner, isteden for å bruke hånden. Siden det er ikke hygenisk. Jeg synes at den var urent å måtte bruke hendene til å kaste papir etter bruk. Smekke bør byttes til hvit farge. Jeg har fått tannimplantet for 6år siden hos denne tannlegesenter , og den er forsatt bra. anbefaler denne tannlegesenter . Tannleger som jobber der er veldig dykige.
Peter Settli
Peter S.
22:58 30 Jun 18
Jeg er kjempefornøyd med behandling, pris og servis. Jeg vært pasient siden 2011 og kan ikke huske at jeg noen gang har hatt en negativ opplevelse med min tannlege. Hun er en proff i særklasse.
Ketil Eikeland
Ketil E.
09:43 22 Jun 18
Jeg har hatt ordinær behandling men også fått satt inn stift i kjeven med krone. Alt uten noen problem. Veldig fornøyd!
Wieslawa Sym
Wieslawa S.
11:04 10 Jun 18
Jeg er fantastisk fornøyd med behandling.Profesjonell og omsorgsfull service. Min tildelte tannlege var meget kompetent og resultatet ble et vakkert smil.Jeg vil varmt anbefale Christiania tannlegesenter .
Simon
Simon
17:20 17 Apr 18
Time til avtalt tid. Håndterer tannlegeskrekk på en profesjonell måte. Hyggelig leger.
Ole Ø Johansen
Ole Ø J.
15:09 13 Apr 18
Helt super service�anbefaler klinikken på det varmeste..og Constance som er super trivelig og flink�
Stine-Mari Grov
Stine-Mari G.
21:23 19 Mar 18
Veldig hyggelige og dyktige folk som jobber her! God atmosfære med mye omsorg og god oppfølging av pasienter. Anbefales! ��
Elizabeth Reiss Nilsen
Elizabeth Reiss N.
14:18 15 Mar 18
Tannlege Martine hos Chritiania tannlege senter er den mest behagelige og flinkeste tannlege jeg har opplevd.Behandlingen hos henne går smertefritt og er meget behagelig
TheFankrk
TheFankrk
18:38 08 Mar 18
Veldig fornøyd, hyggelige og dyktige tannleger og tannpleier, anbefaler
Markus Heldrup
Markus H.
09:54 08 Mar 18
Jeg hadde Benedicte som tannlege. For en som ikke liker tannleger så ble jeg overrasket over at jeg syntes det var synd at jeg ikke skal tilbake dit før om 2 år! Veldig hyggelig og veldig flink, 10/10
Dan Erik Clausen
Dan Erik C.
18:05 06 Mar 18
Kjempe fornøyd med behandling her. God service, gode priser og topp notch personell
Eivind Madsen
Eivind M.
14:34 02 Mar 18
Positivt møte fra første telefosamtale, mottagelse i resepsjon og behandling hos tannlege. De tok seg tid, tok utfordring mht tannlegeskrekk på alvor.
Roberto Catan
Roberto C.
17:45 23 Feb 18
Dyktige tannleger. Anbefales på det sterkeste👍👍👍
Tor Olav Anestad
Tor Olav A.
17:30 16 Feb 18
Jeg var hos en utmerket og profesjonell tannlege. Hun var hyggelig og spurte hvordan det gikk underveis. Hun var også veldig informativ om hva hun så på røntgenbildene noe som gjorde det hele til en informativ tannlegetime, i tillegg til at jeg fikk rene tenner.
rahma omar
rahma O.
19:25 12 Feb 18
Flotte ansatte, flott venterom, flott behandligsrom og flott service. Er du ute etter en tannlege som du er komfortabel med? Da er christiania tannlegesenter helt perfekt for deg. Min ortoped er verdens beste, og jeg gleder meg hver dag når jeg skal til tannlegen. Virkelig noe jeg anbefaler til alle som er opptatt av vælvere med et dryss av spenning og humor. Jeg har kun erfaringer fra Vensa Obradovic som behandler, men jeg tviler på at andre scorer noe lavere. Mvh en svært fornøyd pasient:)
Sindre Østfoss
Sindre Ø.
14:14 08 Feb 18
Utmerket service, profesjonelle , dyktige, god på å kommunisere og cashback partner. Registrer deg som kunde hos de så sparer du på tannlegetimen og andre ting du skal handle senere hos andre partnere!
Maiken Johannessen
Maiken J.
23:49 07 Feb 18
Veldig fornøyd med hvordan jeg ble tatt i mot, og merker virkelig at de har stor fokus på å ivareta pasienter. Virker som om det er en klinikk som er meget godt egnet til å ta i mot pasienter med blant annet tannlegeskrekk. Etter besøket her har jeg innsett hvor dårlig behandling jeg har fått de andre stedene jeg har gått de siste 20årene! Jeg ble forklart alt nesten som om jeg aldri hadde vert hos tannlege før, og jeg lærte faktisk masse nytt! Jeg har over en time reisevei, men det reiser jeg gladelig for å komme hit. Lett å komme seg fram med kollektiv trafikk og parkeringshus rett i nærheten.
Roar Pettersen
Roar P.
18:13 05 Feb 18
Very good dental clinic, easy to get an appointment, friendly staff, well equipped and modern, plus of course a very thorough and competent dentist. I'd recommend this clinic. (This review is based on my first visit, which was only for a routine checkup. I don't have any experience with other types of consultations)
Angela Hoff
Angela H.
18:45 25 Jan 18
Bueno todavía no estado en la clínica ,pero estado leyendo las opiniones de las personas y me a gustado mucho ,hoy justamente estaba buscando un dentista de habla español y en contre esta clínica,Porque justamente estoy con un dolor de un diente ,hasi que lo voy a l llamar para pedir una hora ,ojala que resulte todo bien,tengo un poquito de miedo. Porque e sufrido toda mi vida de la dentadura,pero igual tendré que ir.
Anne Elena
Anne E.
15:49 10 Jan 18
Meget bra velkomst og en utrolig god opplevelse for en som ikke har vært hos tannlegen på en god stund. Anbefales!
Anna Salamon
Anna S.
18:12 07 Jan 18
Super fornøyd.. ! Virkelig god service. Tusen takk Dada K. og dere andre som jobber der.. 🙂 🙂 🙂
Solbjørg Ask Nilsrud
Solbjørg Ask N.
08:19 02 Jan 18
Dette er et fantastisk tannlegesenter. Min datter har gått der i snart 3 år pga regulering og hun blir tatt imot som en venn hver gang, ikke som pasient. Og hun syns det er morsomt å gå til tannlegen når hun er der. Spesielt til tannlegeassistenten, da hun virkelig vet hvordan hun skal få jentungen til å slappe av og le. Takk for at dere er som dere er. <3
Stine Holen Johnson
Stine Holen J.
16:09 01 Dec 17
Super fornøyd, veldig flinke og hyggelige mennesker!
Peral098
Peral098
05:32 08 Nov 17
Veldig hyggelige og proffesjonelt personale som utførte en effektiv og god behandling (boring og fylling av dypt hyll). Ble svært godt ivaretatt gjennom hele behandlingen og fikk mange gode råd underveis.
Patrik Axelsson
Patrik A.
16:13 19 Oct 17
Hyggelig personal, gode Tannleger og god kapasistet.
Izabela Wojdyga
Izabela W.
13:07 19 Oct 17
Jeg har fått profesjonell hjelp av en tannlege som tok seg tid til å forklare alt til meg. Veldig hyggelig betjening av både resepsjon og tannlege sin side. Anbefaler på det sterkeste 🙂
Johanne Elvira Mosh
Johanne Elvira M.
10:56 17 Oct 17
Veldig fornøyd med tannlegen min, Martine. Ble litt trist over å høre at tannlegen min hadde sluttet der pga flytting, men er strålende fornøyd med å ha fått en så bra erstatter. Anbefales virkelig hvis du har tannlegeskrekk eller generelt angst. De har reddet tennene mine og nå er alt fint.
Brit Tveiten
Brit T.
10:57 13 Oct 17
Veldig fornøyd, hyggelige og dyktige tannleger og tannpleiere. Viktig at de er rett i nærheten av jobben min.
Franci Casciarri
Franci C.
11:58 05 Oct 17
Fantastisk klinikk på Grønland i Oslo. Fikk hjelp med en gang på akutt behandling. Veldig proff hele veien fra resepsjon til tannlege. Anbefalt også for de som sliter med norsk språk som meg!
Eirik Meedby
Eirik M.
11:10 22 Sep 17
Til tross min tannlegeskrekk ble jeg behandlet med respekt og av en fordomsfri tannlege. Martine er effektiv, hyggelig og omtenksom og hun er definitivt til å anbefale!
Ida Broen
Ida B.
13:52 05 Sep 17
Uten tvil det beste tannlegesenteret i verden! Tett oppfølgning, fantastisk service & mennesker som jobber der. Hvis du har tannlegeskrekk er dette også stedet å dra da de har mye erfaring med dette (+ rosa søte tannlegestoler) <3 Anbefales på det sterkeste!
Arild Eikaas
Arild E.
06:15 05 Sep 17
Noen bedre mottakelse og behandling får en aldri. Var der og fikk topp behandling. Faglige på alle ledd. Med hilsen Arild Eikås
Tom Halvorsen
Tom H.
17:42 04 Sep 17
Rask time, hyggelig betjening og lyse lokaler. En positiv opplevelse.
Ingvild Hvinden
Ingvild H.
17:10 31 Aug 17
Flott tannlegesenter, anbefales på det varmeste. God service i alle ledd. Tannlegen tok seg god tid til å besvare alle spørsmål og forklare hva han skulle gjøre. Tennene ble rene og pene:-) De gir også studenter rabatt, og har ellers bra priser. Great dentist office, highly recommend it! Wonderful service. The dentist was helpful and understanding, in my experience. They give students a discount.
David Hammerstad
David H.
16:04 09 Aug 17
Veldig god opplevelse. De var effektive, tok hensyn og leverte glimrende resultater.
Joy Gabriella Davidsen
Joy Gabriella D.
11:04 08 Aug 17
Flinke resepsjonister og tannleger. Alle er veldig hyggelige og behjelpelige og man venter aldri lenge i venterommet. Kjempefornøyd!
Sabreen Zaidan
Sabreen Z.
11:43 01 Aug 17
Veldig profesjonelle. Ga meg tips om å redusere bruk av syreholdige drikker. Veldig omtenksomme. Kommer absolutt tilbake!
Fatima Ahmed
Fatima A.
20:17 19 Jul 17
Kjempebra service, effektivt og god informasjon. Anbefales!
Michell Botani
Michell B.
01:16 14 Jul 17
Beste tannlegesenter jeg har vært hos. Virkelig god service og man føler seg godt ivaretatt. Som ny følte jeg meg velkommen av både resepsjonist og tannlege.
yan man
yan M.
12:48 25 Jun 17
Great service. For a stranger in the city getting emergency treatment I felt completely at ease.
Aline Håkestad
Aline H.
17:48 07 Jun 17
Hyggelig tannleger, fine lokaler og ålreit pris. Anbefales!
Tore Haugum
Tore H.
17:04 07 Jun 17
Har nettopp byttet til Christiania Tannlegesenter - en hyggelig opplevelse. De er både effektive, proffe og serviceminded. Kan anbefales!
Elin Balkan
Elin B.
19:09 24 Apr 17
Godt ivaretatt i tannlegestolen når du har en tannlege som Constance Schär! SKRYT!
Elisabeth Reiss Nilsen
Elisabeth Reiss N.
17:51 03 Apr 17
en fantastisk tannlegeklinikk med profesjonelle medarbeidere.. Tannlege Martine var en meget dyktig og behagelig tannlege... Malo Clinic/Christiania Tannlegesenter har kompetanse til å utføre all slags tannbehandling.Hele mitt besøk var bare en positiv opplevelse
Celina Alexandra Andersen
Celina Alexandra A.
10:27 02 Feb 17
Har verdens mest fantastiske tannlege! som snart har klart å kurere skrekken min, hun gjør en super jobb� vært hos flere også, alle er super flinke ! Anbefaler å gå til Martine �. Kommer aldri til å bytte tannlegesenter igjen!
Egil Langnæs
Egil L.
16:48 26 Jan 17
Fantastisk imøtekommenhet. Beste service ever. Kan ikke bli bedre. Fikser alt.
Audhild Elisabeth Skjelhaugen Lange
Audhild Elisabeth Skjelhaugen L.
20:12 20 Jan 17
Fantastisk tannlegesenter, har ikke tannlege skrekk lenger�� Tusen takk Milana og dere andre som jobber der�� Vi ses snart�
Jan Normann Larsen
Jan Normann L.
17:02 02 Jan 17
Jeg opplever at alle her er fantastiske blide, positive og virkelig yter service ! Milana topper det hele med sitt engasjerende vesen og gjør en kjempejobb!
Glenn Johansen
Glenn J.
17:56 08 Dec 16
Råeste stede jeg har vært�alltid hatt tannlege skrekk etter et besøk oss Milana så Er den snart vekk�aldri følt meg så trygg oss en tannlege. All ære til milana����
Heidi Berre Nes
Heidi Berre N.
23:18 06 Dec 16
Tusen takk dere for en ny opplevelse til tannbehandling,endelig fikk jeg ordnet tennene . Med min tannlegeskrekk så gikk det utrolig bra og mere til takket være god forståelse og tilbud for problemet og behandling deretter. Anbefales på det sterkeste 😀
Ole Arne Solheim Framstad
Ole Arne Solheim F.
19:40 15 Nov 16
Har vært hos dere på narkose operasjon i dag den 15/11-16. Jeg kan ikke få fullrost dere nok, mere super service skal dere lengte lenge etter. Kjempe dyktig gjeng:) skal anbefale dere til absolutt alle jeg kjenner:) mvh Ole Arne Framstad
Heidi Nordheim Stafne
Heidi Nordheim S.
08:15 10 Sep 16
Har hjulpet meg utrolig mye. Aldri har en tannlege ringt å sjekket om det gikk bra en lørdagskveld på egen fritid. Takk Dadda.
Caroline Aronsen Pettersen
Caroline Aronsen P.
10:29 05 Jul 16
Fantastiske mennesker og kjempe flinke! Beste tannlegen jeg har vært hos. Har vært hos en del tannleger pga tannlegeskrekken min og dette er virkelig de beste tannleger så reiser heller til Oslo hit enn tannlegen her i Halden! Anbefales på det sterkeste!
Dace Darja Salimova
Dace Darja S.
10:36 12 Feb 16
Fantastisk bra tannlege! Spesielt Milana. Tusen hjertelige takk for behandling! Jeg har tannlege skrekk, og det er forste gang i hele mitt livet, når jeg kommer til tannlege uten ekstremt stor panikk!
Anna Winiarz
Anna W.
16:53 14 Jan 16
Profesjonaliści pełną gębą! Usuwałam u nich amalgamatowe plomby i już wtedy widziałam jaki mają sprzęt i jak go używają. Jest to dla nich naturalne więc wnioskuję, że w tej klinice nie oszczędza się ani na sprzęcie ani na medykamentach. Byli jedynymi stomatologami ktorzy zauważyli że ból zdrowych zębów jest wynikiem zaciskania szczęk pod wpływem ogromnego stresu i stanowi ryzyko zgniecenia ich. Wykonali mi szyne na noc abym nie straciła zębów ale niestety aparat przyszedł dwa dni za późno i przegryzłam sobie czwórkę, musiała być wyjęta. Dzisiaj wstawili mi implanta i w calej tez bardzo szybkiej akcji widać było, że wiedzą co robią i maja perfekcyjne podejscie do pacjenta. Z moja ciężką postacią klaustrofobii i lękiem usłyszałam, że jeśli w dowolnym momencie zabiegu bede chciała zakończyć to pozwolą mi iść do domu. Nic się jednak takiego nie wydarzyło bo już po pierwszej tabletce byłam zobojętniona i nie bałam się. Lekarz włączył mi spokojną muzykę i kazał się odprężyć. Ogrom znieczuleń podane zostało w tempie może pół minuty. I natychmiast przystąpił do zabiegu który trwał może 15-20 minut. Nie czułam bólu ale słyszałam odwierty i wbijanie implanta. Na koniec wreczył mi listę co mam dzisiaj robic i jak jeść i wepchnął cztery maleńkie tabletko po których spałam w domu 6 godzin. Jestem pełna podziwu i wdzięczności za opiekę i okazaną życzliwości przy bądź co bądź mocno inwazyjnym zabiegu. Przy okazji sama klinika pomogła mi załatwić ogromne dofinansowanie implanta. Warto ją przynajmniej odwiedzić i porozmawiac, bardzo gorąco polecam nawet dla tych co nie lubia dentystow.
Silje Marleen Miland
Silje Marleen M.
14:32 16 Dec 15
Gjør tannlege opplevelsen til noe positivt! Flotte resepsjonister og omsorgsfulle tannleger. Beste tannlegen i Oslo ☺️
Anne Mari Nystuen
Anne Mari N.
16:52 21 Oct 15
Elsker vel ikke tannleger, men flinke er dere - og veldig blide
Kristin Pipoca Cdo
Kristin Pipoca C.
13:00 06 Aug 15
Fantastisk tannlegesenter. Flinke tannleger som virkelig gjør sitt beste for sine pasienter!
Carina Helen
Carina H.
11:45 12 May 15
Disse fortjener 1000 stjerner!!! Suuuper dyktige og billig!!!! Skal bruke dette senteret for alltid!!
Jane Wibe-Lund
Jane W.
13:52 07 Feb 15
Mitt nye tannlegesenter! Tusen takk til dyktige Milana Savic, jeg er superfornøyd!
Sanjin Filipović
Sanjin F.
14:57 12 Dec 14
Utrolig bra og effektiv service. Smertefritt og raskt! Takk Salega, jeg kommer tilbake neste år!