Ring oss: 24 10 12 70
07:30 – 20:00 mandag til torsdag
07:30 – 17:00 fredag
Lørdag - stengt

Dekning av pasientreiser – ny ordning

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag. 
Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

22/09/2016
Off

Christiania tannlegesenter
Small Group Of Happy Friends Christiania tannlegesenter

Kjære pasienter

Christiania tannlegesenter vil gjerne informere dere om en ny ordning som omhandler dekning av pasientreiser. Pasienter kan fra 1. oktober 2016 søke om å få dekket enkelte typer pasientreiser elektronisk via helsenorge.no.

Hva er nytt?

Nytt er at reisen blir dekket med en standardsats på 2,20 kr per kilometer for reiser som er lenger enn ti kilometer en vei, uansett hvilket transportmiddel du velger. Du trenger ikke lenger legge ved en oppmøtebekreftelse, da denne hentes fra offentlige registre. Den elektroniske selvbetjeningsløsningen utvikles fortløpende og det skal etter hvert også bli mulig å søke elektronisk for reiser med ekstra tilleggsutgifter.

Pasienter som kan dokumentere medisinsk behov for å kjøre bil, får dekket utgifter i forbindelse med bilreiser, som bompenger og parkering. De som søker om å få dekket disse kostnadene, må bruke nytt papirskjema.

Det skal komme et nytt skjema i papirformat som vil bli tilgjengelig på helsenorge.no og hos behandler.

Når skal den nye løsningen benyttes?

Alle pasienter som skal søke om å få dekket pasientreiser som finner sted fra og med 1.oktober, skal bruke den nye løsningen.

Ønsker du mer informasjon?

Mer informasjon er tilgjengelig på www.helsenorge.no. Du kan ta i bruk den elektroniske selvbetjeningsløsningen ved å logge deg inn på www.helsenorge.no/min-helse.

(Kilde: Den norske tannlegeforening)

logo-m-tekst-hoyre-webHELFO christiania tannlegesenter

Hvis du har noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med oss på 24121070 eller på e-post: post@christiania-tannlegesenter.no.

Portrait of a beautiful woman with braces on teeth, isolated on a white background

Christiania tannlegesenterdin tannklinikk sentralt i Oslo rett ved Oslo Plaza. Vi tilbyr alle typer tannbehandling, både hos allmenntannlege og hos spesialister.

fbgplusllgs

Om forfatteren