Ring oss: 24 10 12 70
07:30 – 20:00 mandag til torsdag
07:30 – 17:00 fredag
Lørdag - stengt

CEREC

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag. 
Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

CEREC

cerec-2photo-cereccerec_family-2

CEREC er et fantastisk system vi bruker på Christiania tannlegesenter til glede for både pasient og tannlege. Med et digital kamera kan vi filme tennene dine. Tannen som behandles filmes særskilt.
Infomasjonen behandles i et dataprogram som setter sammen komponentene og kommer et forslag  til en ny tann som  vi (tannlegen) viderebehandler på datamaskinen.
           Den endelige produksjonen sendes så til vår fresemaskin som produserer tannen. Etter at tannerstatingen er frest prøver vi den inn for se om den passer. Som regel passer den helt perfekt ved første forsøk. så setter vi på farge og sender den til porselensbenning.
         Avhengig av størrelse på konstruksjonen og materialet vi bruker tar prosessen fra 1 – 3 timer.
Estetikken, presisjonen og kvaliteten på  disse produktene er helt fantastisk. Våre pasienter er svært fornøyd med denne behandingen. Samenlignet med tradisjonelle metoder er  CEREC systemet svært efffektivt: du får tannen ferdig samme dag og slipper ubehag med midlertidig tann.

Det er mange fordeler ved cerec-porselensfyllinger og kroner:

 Hos oss utføres behandlingen av autorisert tannteknikker slik at produktet blir 100% kvalitetsikret gjennom en fullverdig produksjon