Trygghet
Smil får en person til å føle seg mer attraktiv, sosial og trygg. Smil er det lettest gjenkjennelige ansiktsuttrykket over hele kloden

Tannregulering

Hjem / Behandlinger / Tannregulering

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag.
Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

Et bredt spekter av alternativer

Det kan være sjenerende for mange å bruke tannregulering, spesielt for unge mennesker og voksne. De siste årene har det vært en utvikling i både teknikker, men også tannreguleringsmetoder. Det finnes alternativer som gjør reguleringen lite synlig eller helt usynlig. Dette er en fin løsning for de som er opptatt av de estetiske aspektene knyttet til tannregulering.

Vi på Christiania tannlegesenter har bred kompetanse innen kjeveortopedi og våre spesialister har lang erfaring med både tradisjonell og moderne reguleringsmetoder. Besøk en av våre tannklinikker i dag for en konsultasjon.

.

.

Konsultasjon tannregulering

Når du kommer inn for en konsultasjon, vil våre spesialister gjennomføre grundige undersøkelser med bruk av røntgenbilder og foto. I tillegg tar vi et OPG (panoroma røntgenbilde) for å se kjevebenet og tennenes rotplassering. Etter konsultasjonen gir vi deg en oversikt over hvilken type tannregulering som anbefales for dine tenner.


Flere alternativer til tannregulering

Hjem / Behandlinger / Tannregulering