Undersøkelse

Hjem / Behandlinger / Ordinære / Undersøkelse

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag.
Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

Kontroll hos tannlegeEn regelmessig undersøkelse og vedlikehold er viktig for å opprettholde en optimal tannhelse. Hvor ofte du bør gå til undersøkelse varierer, og det blir gjort en individuell vurdering for hver enkelt hvor man sammen med behandler blir enig om hvor ofte man bør utføre en sjekk. Både tannlege og tannpleier kan utføre tannhelseundersøkelsen.

Ved å utføre en grundig klinisk undersøkelse og ta digitale røntgenbilder skaffer vi oss en oversikt over forholdene i munnen din og eventuelt ditt behandlingsbehov. Vi avslutter undersøkelsen med en tannsteinrens og tannpuss for å fjerne belegg og misfarginger.

Dersom du er ny pasient hos oss kan du være trygg på at vi setter av ekstra god tid for å bli kjent med deg – og at du blir kjent med oss. For at vi på best mulig måte skal kunne hjelpe deg å opprettholde eller oppnå en god tannhelse er det viktig for oss å vite hva som er dine ønsker og behov.

Ved ditt første besøk ønsker vi at du fyller ut et helseskjema. Tannhelse har nær sammenheng med generell helse og det er derfor viktig at vi får vite om du bruker medisiner eller lider av noen sykdommer. Enkelte sykdommer og medisiner gir mulighet for trygderefusjon, og det er derfor viktig at vi får nøyaktige opplysninger om din helsetilstand.

På tide med en tannsjekk?

BOOK TIME ENKELT ONLINE

Velg første ledige time?

Hjem / Behandlinger / Ordinære / Undersøkelse