Behandlinger

Hjem / Behandlinger

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag.
Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

Før tannbehandling – første besøk

Når du kommer til oss kan du være trygg på at vi setter av god tid for å bli kjent med deg og at du blir kjent med oss. For at vi på best mulig måte skal kunne hjelpe deg å opprettholde eller oppnå en god tannhelse er det viktig for oss å vite hva som er dine ønsker og behov.

Ved å utføre en grundig klinisk undersøkelse og ta digitale røntgenbilder skaffer vi oss en oversikt over forholdene i munnen din og eventuelt ditt behandlingsbehov – og det er helt smertefritt! Vi avslutter undersøkelsen med en tannsteinrens og tannpuss for å fjerne belegg og misfarginger.

Før undersøkelsen ønsker vi at du fyller ut et helseskjema. Tannhelse har nær sammenheng med generell helse og det er derfor viktig at vi får vite om du bruker medisiner eller lider av noen sykdommer. Enkelte sykdommer og medisiner gir mulighet for trygderefusjon, og det er derfor viktig at vi får nøyaktige opplysninger om din helsetilstand.

Våre tannbehandlinger

En undersøkelse hos tannlegen er ikke komplett uten røntgen. Vi bruker digitale røntgenbilder for å skaffe oss en oversikt over forholdene i munnen din. Dette er raskt og effektivt, sparer deg for stråling og ikke minst miljøet for kjemikalier. Vanligvis tar vi et oversiktsbilde ( såkalt opg bilde)som taes frafra utsiden. Dvs at du ikke har noe i munnen under eksponeringen

God kommunikasjon er viktig. Vi legger stor vekt på at du får korrekt og forståelig informasjon om din tannhelse, i tillegg til hva du eventuelt må gjøre for å få optimal tannhelse. Om tannbehandling skal utføres, vil du få en ny time. Vi vil alltid gi deg informasjon om mulige behandlingsalternativer og selvfølgelig et skriftlig kostnadsoverslag.

Se en oversikt over alle våre tannbehandlinger nedenfor!

Vi ønsker deg velkommen til behandling og vedlikehold av dine tenner og tannkjøtt!