Christiania tannlegesenter | MALO CLINIC logo
Ring oss: 24 10 12 70
07:30 – 20:00 mandag til torsdag
07:30 – 17:00 fredag
Lørdag - stengt

MALO CLINIC protokoll

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag. 
Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

Behandlingen av tannløse har vært i stor endring de siste 30 årene. Tidligere ble alle tannløse pasienter behandlet med helproteser. I dag tilbys denne pasientgruppen en eller annen form for implantat retinert tannerstatning.

Spesialistklinikken MALO CLINIC har spesialisert seg på rehabilitering av tannløse. Som en del av MALO CLINIC er vi til enhver tid oppdatert på de best tilgjengelige teknikker.  MALO CLINIC protokollen er svært godt dokumentert og til det beste for våre pasienter. Kort fortalt innebærer MALO CLINIC protokollen at pasienter som er i ferd med å bli tannløse, eller som allerede er tannløse, kan få ekstrahert resttannsett, få installert implantater og få tilvirket en fast implantatretinert akryl bro på samme dag. Etter 4-6 måneder monteres en permanent bro i titan eller zirkonium på implantatene.


MALO CLINIC
 protokollen er spesielt god i tilfeller hvor kjevekammen er sterkt atrofiert.

Ved Spesialistklinikken | MALO CLINIC har vi den nødvendige kirurgiske, protetiske og tanntekniske kompetansen som behøves for å kunne tilby en forutsigbar og best mulig behandling av våre tannløse pasienter.

Med vennlig hilsen

Kristian Kjellsen

Tannlege
Spesialist i periodonti

Du kan også kontakte oss på

  24 10 12 70

eller på e-post:

  post@christiania-tannlegesenter.no