All on 4 kostnader

Hjem / All on 4 / All on 4 kostnader

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag.
Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

All ON 4 er en mer kostbar prosedyre sammenlignet med andre tannerstatniger som proteser og tannbroer. ALL ON 4 er et alternativ først når alle tennene regnes for tapt og det ikke finnes andre alternativ enn protese.  Sammenlignet med disse andre alternativene, gir All-on-4 deg et helt nytt sett med faste tenner som ser naturlige ut og som fungerer som en fullgod erstatning  for dine egne tenner.

ALL on 4 behandlinger koster vanligvis litt mindre enn andre ” helkjeve” erstatninger som også bruker tannimplantater for å støtte de nye tennene. Med konvensjonelle tannimplantater må du legge til ekstrakostnaden for bentransplantat og et ekstra sett med proteser som benyttes mens du venter på at implantatene skal gro fast i kjeven.


Hva slags tilbud finansieringsmuligheter finnes det?

Siden kostnaden for ALL ON 4 kan være en betydelig investering for mange mennesker har Malo Dental  egne ordninger som gir våre pasienter fleksible betalingsmuligheter. I Norge skal i utgangspunktet tannbehandling betales for selv, men i mange tilfeller kan HELFO dekke en del av kostnadene. Prisen man må betale for All On 4-behandling varierer derfor mye, men ligger vanligvis mellom kr. 65 000,- og kr. 145 000,- for ALL ON 4-behandling i underkjeven og litt høyere i overkjeven.

Bank - Tannlegekonto

For å hjelpe våre pasienter med å få den beste tannbehandling har vi samarbeid med et tredjepartsfinansieringsselskap, Resurs Bank. De tilbyr fleksible og rimelige betalingsalternativer som gir deg mulighet til å få den tannbehandlingen du har behov for.

Du kan tilpasse betalingsplanen din slik at du enkelt kan administrere betalingene innenfor ditt eget budsjett. Vi kan søke om finansiering for deg og sørger for at du får tatt informerte valg underveis i beslutningsprosessen.

Hva koster det å vedlikeholde tennene etter behandlingen?

Som med tenner må implantatforankrede tenner holdes rene og vedlikeholdes regelmessig. Vi anbefaler våre pasienter å gå regelmessig hver 3. – 4. måned for vedlikeholdsbehandling hos vår tannpleier.

Hjem / All on 4 / All on 4 kostnader